Hur våra au pairer berikade vår världsbild

Hur våra au pairer berikade vår världsbild

Vi firar hur au pairerna påverkar sina värdbarn.

 

På årets internationella au pair-dag ville vi fira den skillnad som au pairerna gör i sina värdfamiljers liv, och allra främst för värdbarnen. Au pairerna har en alldeles särskild plats i värdbarnens hjärtan, eftersom de lär dem om nya kulturer och hjälper dem att växa upp till att bli glada och friska barn.

 

Läs berättelserna från tre tidigare värdbarn om hur deras au pairer påverkade deras uppväxt, och om varför de är så tacksamma för att de fick uppleva världen genom sina au pairers ögon. Titta på videon för att ta reda på mer!

Vi alla på Cultural Care Au Pair vill tacka våra au pairer för att de för världen närmare värdbarnens hem.

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Bereit für Dein Abenteuer?

    Beginne noch heute mit Deiner Bewerbung und mache den ersten Schritt auf dem Weg zu Deinem Au Pair Abenteuer in den USA. Beginne jetzt den nächsten aufregenden Kapitel Deines Lebens!

    Starte jetzt