Au pair-tiden satte fart på min karriär

Au pair-tiden satte fart på min karriär

Titta: Tove, som tidigare var au pair, beskriver sitt #aupairlife

Träffa Tove – hon har varit au pair och kommer från Sverige. Hennes tid som au pair i början 2000-talet satte fart på hennes karriär som journalist. Det hjälpte henne också att bestämma sig för att hon ville ha en familj en dag.

 

Men mest av allt gav henne tiden som au pair i USA det självförtroende och den självkänsla hon behövde för att lyckas när hon väl åkte hem igen. När hon kom tillbaka till Sverige kände hon sig full av energi och redo att ta sig över alla hinder på sin väg.

 

Hon kände sig mer självständig och fick ett sorts lugn – en känsla av att hon kunde klara av allt hon tog sig för.

 

Tove är bara en av många au pairer som har fått framgångsrika karriärer efter sin tid som au pair i USA. Om du är intresserad av att få internationell arbetslivserfarenhet, nya vänner och en ny familj, och sedan komma tillbaka till ditt hemland igen med en bättre och mer förverkligad version av dig själv, då ska du fundera på att bli au pair med Cultural Care.

 

Titta på videon nedan om du vill höra hela Toves berättelse! Den är verkligen inspirerande.

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Ta reda på om au pair livet är rätt för dig.

    Delta på ett informationsmöte för att på ett kul och gratis sätt lära dig allt du behöver veta om programmet.

    Hitta ett info-möte