Är livet som au pair rätt för dig?

Är livet som au pair rätt för dig?

Svara på vårt quiz för att ta reda på det!

Funderar du på att ta dig tid för att upptäcka dig själv, lära känna en ny kultur på djupet och uppleva familjelivet i USA? Är du redo att skaffa nya vänner, förbättra din engelska och få förutsättningar för en framgångsrik karriär?

 

Då låter det som om livet som au pair skulle kunna passa dig! Vill du vara helt säker? Svara på vårt quiz i dag för att ta reda på om det är nästa rätta steg för dig att bo och arbeta utomlands som au pair.

 

Att bli au pair i USA innebär att du kommer att bo ett år (eller mer!) hos en amerikansk värdfamilj, ta hand om deras barn och utvecklas – både på det personliga och professionella planet – i och med att du blir tvungen att gå utanför din komfortzon och vidga dina vyer.

 

Det är en unik möjlighet att sticka ut från mängden, bygga vidare på ditt CV och skaffa fantastiska minnen som kommer att vara livet ut.

 

Ta dig tid några minuter och besvara vårt quiz om livet som au pair – det är kanske precis den knuff du behöver för komma igång med ditt nästa stora äventyr.

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Vill du veta mer?

    Vi hjälper dig med allt du behöver veta om att ge dig iväg på ditt livs upplevelse som au pair i USA. Res, lär och utvecklas med Cultural Care

    Learn more