Vilken amerikansk delstat skulle du ÄLSKA?

USA är ett jättestort land som har massor att erbjuda – alla har sin favoritdelstat! Gör vårt quiz för att ta reda på vilken amerikansk delstat du skulle ÄLSKA att bo i som au pair.

 

När du är au pair får du möjlighet att leva och bo precis som lokalbefolkningen tillsammans med din värdfamilj och lära känna deras lokalsamhälle och region. Våra au pairer skaffar nya vänner, går på college och lär verkligen känna sitt närområde under sin au pair-tid.

 

Om du väljer alternativet att stanna kvar lite längre i USA och förlänger au pair-tiden tillsammans med en annan familj kan du också hinna se andra delar av landet – på så sätt lär du känna två platser!

 

Men det är inte bara ditt närområde som du lär känna som au pair – du hinner också resa runt i USA på helgerna, semestern och under din trettonde resemånad, så du får verkligen tid att utforska landet.

 

Ta dig tid några minuter och gör quizet – det kan bli början på ditt nästa stora äventyr!

 

Börja skriva en bucket list för din resa redan nu …

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.