USA:s bästa shoppingställen

Våra au pairer avslöjar sina 5 amerikanska favoritbutiker

Det är inte särskilt förvånande att au pairerna ofta kommer hem med en extra resväska (eller två) efter sin vistelse i USA. Att shoppa är en populär fritidssysselsättning och au pairerna brukar lägga åtminstone en del av sina stipendiepengar på kläder, böcker och andra coola saker! Vi bad våra au pair-ambassadörer att dela med sig av sina favoritbutiker, och de nämnde de här fem platserna som de bästa shoppingställena.

1. Target

Oavsett om du är ute efter kläder, makeup, snacks, hushållsartiklar eller annat, så hittar du allt på Target. Och du behöver inte oroa dig om du inte letar efter något särskilt. – Target talar om för dig vad du behöver när du väl är där! Så säger Lena, när hon omformulerar en av Targets många roliga memes.

 

Våra au pairer tycker att det finns mycket som är bra med Target. Deras välkända ”dollaravdelning” är det perfekta stället om du är ute efter att fynda billiga småsaker och presenter, och deras makeup- och klädavdelningar är också populära. Så här säger vår nederländska au pair, Noa: – De har en riktigt stor makeup-hylla, och jag gillar verkligen deras kläd- och skoavdelning! Au pairen Kathi medger: – Jag skulle kunna hänga en hel dag på Target. Och Louisa, vår au pair från Tyskland, säger skämtsamt: – Alltså… behöver jag ens förklara?

 

Oavsett var i USA du befinner dig, så ligger det antagligen en Target-affär i närheten – håll bara utkik efter den rödvita måltavlan och gör dig redo för en kul shoppingupplevelse!

2. TJ Maxx/Marshalls/HomeGoods

De här tre butikerna ägs av samma huvudföretag, och de är alla fantastiska ställen att shoppa på. TJ Maxx och Marshalls erbjuder designerkläder till riktiga vrakpriser. Och på HomeGoods hittar du allt du behöver – allt från kuddar och ljus till korgar och tavelramar – för att skapa en mysig och inbjudande inredning av ditt lilla space.

 

Winette, som är au pair från Nederländerna, säger:
– Jag älskar att göra riktigt bra affärer, och de här butikerna är perfekta för det! De har båda ett stort sortiment med allt du kan tänka dig. Au pairen Elea passar också på att utnyttja bra erbjudanden: – Jag kommer ihåg att jag köpte en Tommy Hilfiger-tröja för 20 dollar – ett riktigt fynd. Ungerska au pairen Dóra gillar att –  man kan hitta mycket makeup som är vegansk och inte djurtestad till riktigt bra priser.

 

När du får tillfälle att handla på TJ Maxx, Marshalls eller HomeGoods är det lika bra att du väljer en stor kundvagn – för du kommer antagligen att behöva den!

 

3. Bath & Body Works

 

Bath & Body Works är det perfekta stället när du vill hitta något som får dig att både känna dig, och dofta, helt underbart! Deras härliga tvålar, lotions och parfymer ger dig lite lyx till en billig penning, vilket gör det till en av au pairernas favoritbutiker. Au pairen Steph från Storbritannien medger att shopping på Bath & Body Works leder till – en form av hatkärlek, eftersom jag lägger alla mina pengar där, men samtidigt älskar allt jag handlar.

4. Dollar Tree

The Dollar Tree säljer i stort sett allt i butiken till samma låga pris: bara 1 dollar! Det gör den populär bland au pairerna, t.ex. Tesi från Tyskland, som går dit för att handla –  saker som posters, godis, pynt, snacks och t.o.m. Häagen-Dazs-glass! Brasilianska au pairen Mari och hennes värdfamilj gjorde det till en tradition att fira jul med en massa julpynt – och de skaffade allt de behövde från The Dollar Tree. Man vet aldrig vad man kan få tag på för bara en dollar, så kom ihåg att ge The Dollar Tree en chans!

5. Michaels

Om du gillar konst och hantverk, så måste du bara gå till Michaels. – Jag kan bli helt galen i den butiken, säger au pairen Nele. Jag gillar att måla. Så jag köpte målargrejer till mig själv, men jag köpte också ofta pysselprojekt till barnen! Många au pairer gör scrapbooks för att minnas sin vistelse i USA, och Michaels är det perfekta stället att köpa allt du behöver. – Jag går till Michaels för alla scrapbook-grejer, säger tyska au pairen Cheyenne.

 

Att shoppa i USA är ett roligt fritidsnöje, så glöm inte att besöka våra au pairers fem favoritbutiker!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Redo för ditt livs upplevelse?

    Starta din ansökan idag och kom ett steg närmare till att bli au pair i USA. Börja på nästa spännande kapitel i ditt liv!

    Sätt igång