• Au pair-berättelser 
Publicerat July 5, 2019

Vi presenterar Cultural Cares nya logga

Läs berättelsen bakom vår uppdaterade look.

Av Cultural Care Au Pair

Det är en spännande tid för alla i Cultural Cares historia! Förutom att vi firar 30-årsjubileum av kulturella utbyten kickstartar vi även ett nytt kapitel i vår historia med en ny, uppdaterad look.

 

Det bästa med den nya looken? Vår nya logga! Vi är väldigt glada över att få uppdatera vår officiella logga, så att den bättre motsvarar vilka vi är som företag och vad vi vill stå för.

 

Självklart är vi fortfarande samma Cultural Care Au Pair – världens största och mest betrodda au pair-organisation, med målet att skapa internationella och mångkulturella familjer som bygger på en gemenskap med målet att förändra världen. Det är vad vi alltid kommer att vara, det är vår vision och största motivation.

 

Samtidigt vill vi att vår logga verkligen ska representera vår historia. Och inte minst au pairernas och värdfamiljernas historier.

 

Vi började med att titta på vår logga och ställde oss frågan: – Vad vill vi förändra? Och vad vill vi behålla? Vi kände att det var viktigt att hjärtat i vår nuvarande logga skulle finnas kvar i den nya – det har ju blivit en viktig del av vår identitet. Det står för den kärlek, omsorg och förståelse som representerar vårt program.

 

Genom att hämta inspiration från historier om au pairers och värdfamiljers upplevelser från hela landet och runt om i världen valde vi att representera relationen mellan au pair och värdfamilj som två hjärtan som möts och bildar en enda, gemensam, global familj.

Vi presenterar Cultural Cares nya logga

Det större hjärtat symboliserar våra värdfamiljer, som öppnar sina hjärtan och hem för en au pair och gör plats för dem i sina hem och liv. Det mindre hjärtat symboliserar våra au pairer, som är redo att ta till sig en ny kultur och välkomnas in i en andra familj.

 

Men det riktigt magiska med den nya loggan inträffar när de två möts och bildar en tredje symbol – en upplevelse genom ett kulturellt utbyte som har möjligheten att förändra liv.

 

Är du nyfiken på att se vår nya logga och lära dig mer om Cultural Care-upplevelsen? Titta på vår video här ovan om berättelsen bakom loggan!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.

Mest populära

Mer från Au pair-berättelser