Småprat: Språklektioner

Au pairer och deras värdbarn pratar om att dela sitt språk och sin kultur!

Au pairer spelar en jätteviktig roll när det gäller att hjälpa sina värdbarn att mogna och utvecklas – och en av au pairernas främsta roller är att fungera som lärare! Förutom att au pairerna lär sina värdbarn om mat, seder, helgdagar och språket i landet de kommer ifrån bidrar de också med att ge dem lärdomar för livet, t.ex. att acceptera människors olikheter och att vara öppen för andra sätt göra, tänka och prata.

 

Vi var nyligen ute och träffade några au pairer och deras värdbarn för att få en direkt inblick i vad amerikanska värdbarn lär sig av sina au pairer. Barnen är verkligen supergulliga när de försöker räkna till tio på ett annat språk och berättar om sin favoritmat!

 

Lyssna till några av de lärdomar som au pairerna ger sina värdbarn – du kanske också kan lära dig något nytt!

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Vill du veta mer?

    Vi hjälper dig med allt du behöver veta om att ge dig iväg på ditt livs upplevelse som au pair i USA. Res, lär och utvecklas med Cultural Care

    Learn more