En pratstund mellan au pairer och värdbarn

En pratstund mellan au pairer och värdbarn

Titta på den här underbara Alla hjärtans dag-videon!

Au pairerna får verkligen känna sig älskade på årets Alla hjärtans dag! Från såväl värdfamiljer, andra au pairer som LCC:er – våra au pairer känner sig extra hyllade och uppskattade nu i februari.

 

Vem uppmärksammar au pairerna mest av allt denna Alla hjärtans dag? Jo, deras värdbarn!

 

Relationen mellan en au pair och deras värdbarn kan vara så speciell – för ett barn i USA kan en au pair vara som en storasyster eller storebror, en förebild, en förtrogen och en vän. De kan komma med en helt ny typ av kärlek till deras liv, hjälpa till att ta hand om dem och ge dem möjlighet att upptäcka nya saker och erfarenheter som kommer att berika deras tillvaro.

 

Vi träffade nyligen några au pairer och deras värdbarn i USA och frågade vad kärlek betyder för dem och vad de tycker om hos varandra. Vi bad också våra au pairer att lära sina värdbarn att säga ”I love you” på deras eget språk. Spoilervarning: Det är sååå gulligt.

 

Titta på den rörande videon nedan med en liten pratstund mellan våra au pairer och deras värdbarn på Alla hjärtans dag – den kommer att inspirera dig lite extra i dag!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Vill du veta mer?

    Vi hjälper dig med allt du behöver veta om att ge dig iväg på ditt livs upplevelse som au pair i USA. Res, lär och utvecklas med Cultural Care

    Learn more