Att göra skillnad som au pair 

Titta: Så här hittade Melanie sin röst som au pair

Varje dag gör au pairer skillnad och hjälper till att göra världen till en bättre plats att leva på. 

 

Ta till exempel Melanie, en au pair från Mexiko. När Melanie fortfarande var kvar i sitt hemland kände hon sig alltid som någons syster, dotter eller kusin. Hon kände sig aldrig tillräckligt smart eller söt. Hon kände aldrig att hon … räckte till. Men under sin tid som au pair, och med stöd från sin värdfamilj, har Melanie äntligen hittat sin röst, sitt engagemang och sin kraft, och hon lyckades förändra världen.  

 

När Mexiko ödelades av jordbävningar 2017 utnyttjade hon sina konstnärliga talanger och sitt nyfunna självförtroende för att samla in pengar och skapa medvetenhet om välgörenhetsorganisationer som bidrar med katastrofhjälp. 

 

Hon delade sitt engagemang för att hjälpa andra med sina värdpojkar, som fick upp ögonen för människor som är mindre lyckligt lottade, och som då började skänka sina leksaker och kläder till barn i nöd. 

 

Innan hon ens hade kommit till USA lovade Melanie sig själv att hon skulle hjälpa amerikanerna att få en bättre förståelse för det mexikanska folket och deras kultur och seder. Det var ett löfte som hon uppfyllde när hon blev en ambassadör för sitt hemland. 

 

Genom att ta det skrämmande steget att flytta till ett nytt land på egen hand skedde det också snabba förändringar inom henne själv – hon fick bättre självförtroende, blev självständig och fick ett nytt perspektiv på tillvaron. 

 

Titta på hela hennes berättelse och bli inspirerad att göra skillnad som au pair, du också! 

 

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.