Hur ser din rankning som världsmedborgare ut?

Svara på vårt quiz för att ta reda på det!

Svara på vårt quiz för att få reda på din rankning som världsmedborgare. Och ta det första steget mot att förbättra din poäng genom att bli au pair i USA!

 

Att vara en världsmedborgare handlar om att förstå världen och din plats i den, om att kunna förstå andra perspektiv och skapa förändring. I ett allt mer globalt samhälle är det en grundläggande personlig färdighet att kunna kommunicera med och förstå andra människor och kulturer.

 

Genom sina erfarenheter i USA blir au pairerna de perfekta världsmedborgarna. De lär sig att se världen ur nya perspektiv och att kommunicera med människor som inte är som de själva, samtidigt som de får erfarenhet av att bo utomlands.

 

Au pairer gör skillnad under sin vistelse genom att påverka livet för sina värdbarn och i sitt nya amerikanska samhälle. När deras tid i USA är över tar de med sig allt de har lärt sig hem och delar sina internationella erfarenheter för att omvandla sina lokalsamhällen.

 

Våra au pairer är verkliga världsmedborgare – är du det?

 

Svara på quizzet nu! 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Bereit für Dein Abenteuer?

    Beginne noch heute mit Deiner Bewerbung und mache den ersten Schritt auf dem Weg zu Deinem Au Pair Abenteuer in den USA. Beginne jetzt den nächsten aufregenden Kapitel Deines Lebens!

    Starte jetzt