The Front Porch Project – lägeskoll under covid-19

Vårt team besökte några värdfamiljer och au pairer, på säkert avstånd!

Cultural Care Au Pair besökte nyligen några av våra au pairer och värdfamiljer i Boston och New York för att ta en bild tillsammans på deras farstutrappa.

 

 

The Front Porch Project är en trend som har dykt upp i USA under covid-19-krisen. Vårt USA-team såg det som en möjlighet att säga hej och ta reda på hur våra au pairer och värdfamiljer har det under den här speciella perioden.

 

Det vi kom fram till var att, även om det inte är enkelt för någon, så har många au pairer och värdfamiljer kommit varandra ännu närmare under de senaste månaderna.

 

Vår brasilianska au pair Sarah sa så här:
– Det har varit riktigt trevligt, för jag har två värdbarn som är lite äldre och brukar vara i skolan nästan hela dagarna. Nu får vi tid att verkligen lära känna varandra. Och det är verkligen roligt, för det hade vi inte fått tillfälle till innan.

 

Denisse, som är au pair från Mexiko, håller med om att isoleringen hemma har förändrat hennes förhållande till värdfamiljen till det bättre: – Vi går igenom samma saker som alla familjer måste gå igenom just nu. Och nu känns det, ännu mer än tidigare, att vi alla verkligen är en familj.

 

Vår colombianska au pair Claudia känner sig lugnad under den här svåra tiden och säger:
– Min värdfamilj bryr sig om mig. Vi äter alltid middag tillsammans, och vi tar tillfället i akt och pratar och delar med oss av våra tankar. Jag försöker att se de positiva sidorna av allt det här och försöker att ge det bästa av mig själv.

 

Alla au pairer och värdfamiljer var också hoppfulla om att den värsta virusspridningen nu var över i USA. Värdmamman Vicki, som har varit värdfamilj för tre au pairer, sa:
– Det här kommer att vara över en vacker dag, så att vi kan återgå till det vi alla är ute efter: att skapa globala familjer i många år framöver.

 

Titta på vår video och få en inblick i vårt Front Porch Project, och lyssna på mer material från våra au pairer och värdfamiljer!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair här! Vi tycker att kulturella utbyten gör världen till en bättre plats – så vi har gjort det till vårt mål att hjälpa au pairer ha en fantastisk tid i USA. När vi inte hjälper au pairer resa, växa och utvecklas som personer i USA, så äter vi antagligen godis från hela världen och dricker sjuka mängder kaffe.
    A line drawing of a gumball machine

    Ta reda på om au pair livet är rätt för dig.

    Delta på ett informationsmöte för att på ett kul och gratis sätt lära dig allt du behöver veta om programmet.

    Hitta ett info-möte