• Au pair-berättelser 
Posted 30/09/2020

The Front Porch Project – lägeskoll under covid-19

Vårt team besökte några värdfamiljer och au pairer, på säkert avstånd!

By Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair besökte nyligen några av våra au pairer och värdfamiljer i Boston och New York för att ta en bild tillsammans på deras farstutrappa.

 

 

The Front Porch Project är en trend som har dykt upp i USA under covid-19-krisen. Vårt USA-team såg det som en möjlighet att säga hej och ta reda på hur våra au pairer och värdfamiljer har det under den här speciella perioden.

 

Det vi kom fram till var att, även om det inte är enkelt för någon, så har många au pairer och värdfamiljer kommit varandra ännu närmare under de senaste månaderna.

 

Vår brasilianska au pair Sarah sa så här:
– Det har varit riktigt trevligt, för jag har två värdbarn som är lite äldre och brukar vara i skolan nästan hela dagarna. Nu får vi tid att verkligen lära känna varandra. Och det är verkligen roligt, för det hade vi inte fått tillfälle till innan.

 

Denisse, som är au pair från Mexiko, håller med om att isoleringen hemma har förändrat hennes förhållande till värdfamiljen till det bättre: – Vi går igenom samma saker som alla familjer måste gå igenom just nu. Och nu känns det, ännu mer än tidigare, att vi alla verkligen är en familj.

 

Vår colombianska au pair Claudia känner sig lugnad under den här svåra tiden och säger:
– Min värdfamilj bryr sig om mig. Vi äter alltid middag tillsammans, och vi tar tillfället i akt och pratar och delar med oss av våra tankar. Jag försöker att se de positiva sidorna av allt det här och försöker att ge det bästa av mig själv.

 

Alla au pairer och värdfamiljer var också hoppfulla om att den värsta virusspridningen nu var över i USA. Värdmamman Vicki, som har varit värdfamilj för tre au pairer, sa:
– Det här kommer att vara över en vacker dag, så att vi kan återgå till det vi alla är ute efter: att skapa globala familjer i många år framöver.

 

Titta på vår video och få en inblick i vårt Front Porch Project, och lyssna på mer material från våra au pairer och värdfamiljer!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair here! We believe that cultural exchange makes the world a better place – and so we’ve made it our life’s mission to help au pairs have enriching experiences in the USA. When we’re not helping au pairs travel, learn and grow in America, we’re probably eating candy from around the world and drinking copious amounts of coffee.
    A line drawing of a gumball machine

    Find out if au pair life is right for you.

    Attend an info meeting in your area for a fun and free way to learn everything you need to know about the program.

    Find Info Meeting